podaruj prezent
Wiosenna karta dań

Wiosenna karta dań

Pozostałe aktualności:

10-11-16 Po remoncie 12-11-16 Narty 09-01-17 Walentynki 22-12-16 Zima 01-01-17 Ferie 16-01-17 Wielkanoc w Spichlerzu pod Żurawiem 31-01-17 Weekendowe atrakcje 4 - 5 lutego 01-02-17 I Turniej Trzech Stoków “Krainy Lessowych Wąwozów” w dniach 6 - 10 lutego 23-02-17 Tłusty czwartek w Spichlerzu pod Żurawiem 06-03-17 Majowy koncert Moriah Woods w Spichlerzu pod Żurawiem 03-04-17 Spichlerz pod Żurawiem to idealne miejsce dla grup i wycieczek 05-04-17 Nowa restauracja "Sielanka" w Spichlerzu pod Żurawiem 28-04-17 Artystyczna majówka w Kazimierzu Dolnym 01-07-17 51 Ogólnopolski Festiwal Kapel Ludowych 05-07-17 Wydarzenie bez spinki już w ten weekend - Kazimiernikejszyn 04-07-17 Wakacyjny Konkurs na FB wygraj pobyt w Spichlerzu 13-08-17 Festiwal Dwa Brzegi sierpień 2017 10-09-17 Zabawa Andrzejkowa już w listopadzie 01-10-17 Spędź wyjątkowy czas Bożego Narodzenia w Spichlerzu 01-10-17 Kazimierz Jesienią - idealny pomysł na pobyt we dwoje 06-11-17 Gęsina na świętego Marcina 09-11-17 Grudniowy jarmark Kazimierski 19-11-17 Wernisaż Ślubny 15-01-18 Jak zaplanować zimowy pobyt w Kazimierzu 02-03-18 Rodzinne odkrywanie Kazimierza wiosną 08-03-18 Marzec w Muzeum Nadwiślańskim 18-03-18 Kazimierz Dolny dla zakochanych 25-03-18 Atmosferę Spichlerza tworzą ludzie 18-04-18 Muzeum Nadwiślańskie - warto zobaczyć 19-04-18 Historia Werniksa - legenda 17-05-18 Dlaczego warto podarować mamie pobyt w Kazimierzu? 28-05-18 Vademecum dobrze zorganizowanego szkolenia 28-05-18 Jak zintegrować pracowników? 15-06-18 Wakacje w Kazimierzu 26-06-18 Festiwal Kapel i Śpiewaków Ludowych w Kazimierzu 22-07-18 Kino, które łączy 09-08-18 5 pytań do: Rozmowa z Dorotą Szczuką 11-08-18 Odwiedź Kazimierz jesienią! 18-08-18 Pardes Festival - spotkania z kulturą żydowską 22-08-18 Mobilny przewodnik po Kazimierzu Dolnym 23-08-18 Zorganizuj urodziny w restauracji! 29-08-18 Wesele w Spichlerzu pod Żurawiem 11-09-18 Spacer śladami Kuncewiczów 11-09-18 Święto Jesieni w Kazimierzu Dolnym 12-09-18 5 pytań do Zbigniewa Zamielskiego

Zapraszamy do naszej Restauracji, gdzie każdy posiłek to niezwykła podróż w krainę smaku!

 

W wiosennym Menu znajdziecie Państwo tradycyjne przekąski, swojskie dania kuchni regionalnej, sezonowe wiktuały, wykwintne potrawy z oryginalnymi dodatkami, niebanalne desery, a wszystko to okraszone nutką nowoczesności! Nowością w karcie są m.in. cukinia nadziewana kaszą gryczaną i leśnymi grzybami na sosie serowym z orzechami nerkowca, krem z buraka podany z sorbetem malinowym i pesto miętowym, pierogi z cieciorki z sosem pomarańczowo imbirowym, polędwiczka cielęca podana z czarną soczewicą oraz gulasz z dzika z kluseczkami gnocchi.

 

Zapraszamy na niecodzienną wyprawę do świata rarytasów!

 

 

newsletter

Czekają na ciebie najnowsze
promocje i wydarzenia!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij