Czytaj więcej

Wigilia dla firm

18
gru 2017
19
gru 2017
Rezerwuj online

Spotkanie wigilijne dla firm

Propozycja I spotkanie wigilijne 70 zł 

Zupa

Barszczyk czerwony z krokietem

Danie główne

Dzwonko karpia panierowane, ziemniaki pieczone z rozmarynem, kapusta postna z grochem

Deser

Sernik z kruszonką czekoladową

Przystawki zimne

Śledzie w oleju lnianym z jabłkiem i cebulką

Ryba w galarecie

Przystawki ciepłe

Pierogi z kapustą podawane na półmiskach

Racuchy z jabłkami

Kompot z suszu, kawa, herbata, woda w dzbankach

 

Propozycja II spotkanie wigilijne 90 zł 

Zupa

Barszczyk czerwony z uszkami

Danie główne

Pstrąg pieczony w migdałach, ziemniaki pieczone z rozmarynem

Deser

Sernik z rodzynkami

Kutia z bakaliami

Przystawki zimne

Śledzie w oleju lnianym z jabłkiem i cebulką

Karp w galarecie

Ryba po grecku

Przystawki ciepłe podawane na półmiskach w trakcie kolacji

Gorące dzwonka karpia

Pierogi z kapustą i grzybami

Racuchy z jabłkami

Kompot z suszu, kawa, herbata, woda w dzbankach

 

Propozycja III spotkanie wigilijne 110 zł 

Starter

Różyczka z łososia marynowanego na placuszku warzywnym

Zupa (jedna propozycja do wyboru)

Barszczyk czerwony z uszkami

Staropolska zupa grzybowa z łazankami

Danie główne (jedna propozycja do wyboru)

Karp zapiekany w śmietanie z jabłkiem i cebulką po lubelsku, ziemniaki pieczone z rozmarynem

Pstrąg pieczony w migdałach, ryż jaśminowy 

Dzwonko karpia panierowane, kapusta postna z grochem

Deser

Sernik z wiśniami

Makowiec

Przystawki zimne

Śledzie w oleju lnianym z jabłkiem i cebulką

Karp w galarecie

Ryba po grecku

Tradycyjna sałatka jarzynowa na kruchych babeczkach 

Przystawki ciepłe podawane na półmiskach w trakcie kolacji

Gorące dzwonka karpia (lub dorsz w panierce orzechowej)

Pierogi z kapustą i grzybami

Racuchy z jabłkami

Kompot z suszu, kawa, herbata, woda w dzbankach

Istnieje możliwość zamówienia dodatkowych napoi, alkoholi, ciast.

W każdym pakiecie uwzględniona jest obsługa kelnerska, uroczysty świąteczny wystrój oraz na życzenie kolędy i muzyka świąteczna w tle. 

 

Bartosz Litwinek

T: 512–433–328

M: marketing@spichlerzpodzurawiem.pl

newsletter

Czekają na ciebie najnowsze
promocje i wydarzenia!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij